hammerglass leasing joel 1300x400-8

Leasingfinansierad trygghet

Enkelt för dig. Svårt för tjuven.

Uppgradering av säkerhet måste inte vara dyrt, krångligt eller ta lång tid. Vad sägs om att leasa en lösning som inte ens kräver ett fönsterbyte? Hammerglass Leasing ger dig möjligheten att leasa ett färdigmonterat säkerhetsfönster-system utan att behöva bromsas av upphandlingsregler och utan att behöva byta befintliga fönster. Hammerglass Add-On är förmodligen ett av marknadens enklaste och ekonomiskt smartaste sätt att uppgradera säkerheten och därmed förhindra inbrott och vandalism. Med Hammerglass-leasing gör du det enkelt för dig, men svårt för tjuven!

EN HELT NY VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

Joel Videla, kundansvarig Hammerglass Fastighet:
– Jag kan egentligen inte tänka mig ett smartare eller enklare system, som förhindrar inbrott och glaskross utan att förfula fasaden - och som bara monteras utanpå befintliga fönster. Det klart vi vill att fler ska få möjligheten att prova det här, Hammerglass vill ju inget hellre än att bidra till ett tryggare samhälle.

 

Håller produkten vad den lovar?
– Det vågar jag påstå. De senaste åren har vi levererat över 50 000 system. Kunderna har haft flera inbrottsförsök efter montage - men inte ett enda har lyckats. Om man försöker bryta upp Add-On-systemet får man ingen hävstångseffekt i godset eftersom den kallvalsade stålprofilen bara ger vika vid brytpunkten. Och rutan är ju okrossbart Hammerglass...

 

Hur går jag till väga om jag är nyfiken på leasingfinansiering?
– Ladda gärna ner vår broschyr eller kontakta mig direkt så hittar jag bästa upplägget för dig och din fastighet. Vill du fördela leasingkostnaden mellan fastighetsägare och hyresgäst så fixar vi det och du kan också välja själv om tre eller fem år känns bäst.

KONTAKTA HAMMERGLASS

Hammerglass Add-On

DET HÄR ÄR HAMMERGLASS ADD-ON

Uppgradering av säkerhet måste inte vara dyrt, krångligt eller ta lång tid. Vårt Add-On-system består av en Hammerglass-ruta som sitter grundligt förankrad i en aluminiumram eller i en ram i kallvalsat stål. Ramen fästs framför befintligt fönster, i karm eller båge – oftast utvändigt men den kan också monteras på fastighetens insida eller på dörrar.

Om ett Add-On blir utsatt för inbrottsförsök står det emot av flera skäl. Försöker tjuven krossa rutan med kofot, hammare, sten eller yxa, så misslyckas det på grund av Hammerglass unika styrka – Hammerglass är 300 ggr starkare än glas. Försöker tjuven bända loss Add-On-profilen misslyckas även det, eftersom det inte går att få någon hävstångseffekt i godset.

Hammerglass Add-on Premium S

FLER FÖRDELAR MED HAMMERGLASS ADD-ON

  • Minimal påverkan på fastighetens exteriör
  • Finns i olika profilserier och färger – låt oss rekommendera
  • Certifierad produkt med 5 års garanti
  • Individuell märkning för spårbarhet och garanti
  • Uppnår Skyddsklass 3 enligt Stöldskyddsföreningens SSF 200:1
  • Certifierat enligt SBB EN 356 P7B och P8B beroende på tjocklek på glaset
  • Halva vikten jämfört med glas

 

LÄS MER OM ADD-ON

SÅ FUNGERAR HAMMERGLASS LEASING

Hammerglass vill bidra till ett tryggare samhälle. Därför gör vi det enklare för dig som av olika anledningar inte kan eller vill byta fönster, och för dig som önskar sprida investeringskostnaden över tid.

De flesta företag är medvetna om vikten av att ha en stark likviditet och leasing öppnar möjligheten i en situation då man inte vill binda kapital. Genom att fördela kostnaden över 3-5 år belastas inte likviditeten som vid ett direktköp.

Hammerglass erbjuder måttagning och montage över hela Sverige, ofta i samarbete med någon av våra återförsäljare, men du kan också montera på egen hand utifrån våra instruktioner. Eftersom Hammerglass väger betydligt mindre än vanligt glas är montaget enklare och vi kan därför också erbjuda systemet till stora, måttanpassade fönster. När du väl bestämt dig går det fort, vi har inga långa ställtider.

FÖR VEM PASSAR DET?

Fastighetsbolag – privata och offentliga, kommuner, myndigheter och hyresgäster i form av företag/butiker. Ska kostnaden för Add-On-systemet delas mellan hyresvärd och hyresgäst underlättas fördelningen genom att produkt och komplett montage paketeras i en tydlig månadskostnad.

VAD KOSTAR DET?

Standardlösningen är 10% förhöjd första avgift och 10% restvärde med leasing över 60 månader. Produkterna köps loss vid leasingperiodens avslut. Kostnaden för Hammerglass Add-On är lägre än kostnaden för att sanera glaskross och installera nytt glas efter ett krossat fönsterglas. När Add-On är installerat sparar det också pengar i minskade underhållskostnader.

HÄMTA BROSCHYR

TIPS!

Håll tjuven utanför. Beställ Hammerglass Säkerhetshandbok ”PÅ DEN SÄKRA SIDAN” för stöd och hjälp vid riskbedömning samt förslag till val av lösning.

BESTÄLL HAMMERGLASS SÄKERHETSHANDBOK

Fler nyheter