Publicerad 2022-08-16

Välkommen Marius Schiller, vår nya OEM-ansvariga för Automotive!

Marius kommer att arbeta specifikt mot OEM-företag och vi är mycket glada för att få ännu en ambassadör för Hammerglass i teamet. På vår resa mot att öka förarsäkerheten i branschen behöver vi vara många som sprider budskapet.

Vad lockade dig till företaget?

– Mitt arbetsliv har alltid handlat om säkerhet och skydd. Hammerglass är en unik produkt och sticker ut från mängden i sin tillförlitlighet och styrka. Här finns också ett riktigt passionerat och dedikerat team som jag känner mig stolt att bli en del av.

Hur välkända är våra produkter i världen, skulle du säga?

– Hammerglass är välkänt i Skandinavien, där vi också har vår starkaste position. Men vi blir även starkare och starkare i södra Europa och på tysktalande marknader. Utanför Europa är vi däremot fortfarande i ett tidigt skede. Vår tillväxt drivs av många faktorer: Vi befinner oss på en anställds marknad och förare väljer att arbeta i en säker miljö, särskilt i en säker hytt. Även föreningar och företag inser att slarv och risker kring förarens hälsa inte längre är acceptabelt, industrierna behöver högre säkerhetsstandarder. Andra väljer Hammerglass för vår goda hållbarhet eller helt enkelt för att det sparar dyra stillestånd, jämfört med vanligt glas.

Hur kommer du att arbeta för att sprida fördelarna med våra lösningar?

– Att utbilda människor om säkerhetsfrågor är en viktig del av vårt arbete och vi kommer vara aktiva på mässor runtom i världen, på workshops och i branschforum. Vi vill visa beslutsfattare förarens synvinkel och övertyga dom om att skapa en säker arbetsplats för alla. Det är föraren som riskerar sitt liv om fel sorts glas väljs till maskinhytten. Dessutom finns det ju en ekonomisk bonus med Hammerglass som sparar företagen stora summor på sikt, dom slipper onödiga och kostsamma stillestånd på grund av trasigt hyttglas.  

Dina tankar om att åka till Bauma-mässan i höst...

– Bauma är den största showen i världen och vi är glada över att få vara en del av den. Det är vår chans att få träffa förare, återförsäljare och tillverkare från hela världen. Vi kommer samarbeta med vår goda partner Menzi Muck och hoppas så många som möjligt tar chansen att se styrkan i våra produkter och att lära sig mer om våra skräddarsydda lösningar för anläggnings- och gruvmaskiner.

 

Till vår Bauma-sida

Fler nyheter