HAMMERART

Sätt tryck på omgivningen!

hammerglass hammerart 05 1300x200-8

Det lilla extra med HammerART

HammerART låter Hammerglass-skivorna kommunicera med sin omgivning. Skivornas ytegenskaper medger att motiv eller budskap kan tryckas på materialet. Tekniken tillåter fyrfärgstryck vilket ger oändliga möjligheter till personlig utformning av motiv och designade tryck. Varför inte sätta dit ett foto, ett kommunvapen eller ett grafiskt mönster? Behöver ni uppslag så hjälper Hammerglass designavdelning er att ta fram en utformning som passar just er. Oroa inte er för trycket. Det placeras väl skyddat mot vandalism på baksidan av skivan.

Färg, tryck och LED-belysning

En tryckt eller genomfärgad Hammerglass-skiva med LED-belysning utgör en attraktiv ljuspunkt i kvällsmörkret. Med variabel LED kan effekten förstärkas ytterligare.

Screentryck

Svart, vitt eller kulört. Opakt eller opalt tryck. Används med fördel som ett inlygningsskydd för att förhindra fågelkollisioner. En lyckad kombination av konstnärlig utsmyckning och funktion.

Digitaltryck

Trycket har placerats på Hammerglass-skivornas baksida och ligger därmed skyddat mot åverkan. För tunnelväggar, fasader, offentlig utsmyckning.

Fotografiskt digitaltryck i räckeslösning

Fotot lamineras mellan två Hammerglass-skivor och ligger därmed skyddat mot vandalism och solens UV-strålning. Skivornas kanter förseglas för att hindra inträngning av vatten och föroreningar.