JOBBA PÅ HAMMERGLASS

Bidra till ett tryggare samhälle!

hammerglass work 1300x200-8

Vill du, precis som vi, bidra till ett tryggare samhälle med mindre vandalism och inbrott, hållbara, nyskapande infrastrukturlösningar och färre arbetsplatsolyckor med krossat glas? Då kan Hammerglass vara företaget för dig – och du kan vara en ny, uppskattad kollega för oss!

Hammerglass är ett globalt växande företag med huvudkontor och produktion i Förslöv. Här utvecklas framtidens högpresterande säkerhetsrutor för fastigheter, infrastruktur och entreprenadmaskiner. Vi är ett alternativ i alla typer av miljöer där det finns ett behov av ett skydd mot glaskross. Skolor, butiker, högriskbyggnader och privata hem kan få ett säkert skalskydd med våra fönsterlösningar. Maskinförare i skog, gruva eller stenbrott sitter tryggt bakom våra certifierade och extremtestade säkerhetsrutor. Boende intill väg och järnväg får bästa tänkbara bullerskydd med våra hård-coatade bullerskärmar, bussresenärer slipper trasiga busskurer, gång- och cykeltunnlar är hela och upplysta. Kort sagt: Hammerglass gör samhället lite bättre!

Våra kärnvärden är tillförlitlighet, kompetens och engagemang och vi sätter stort värde i att kunna leverera kundspecifika lösningar som gör skillnad på plats. En investering i Hammerglass ger långsiktiga och tydligt positiva förändringar för miljö, samhällsnytta och ekonomi.

Målet är att bli den ledande tillverkaren och den naturliga leverantören av okrossbara glaslösningar på den globala marknaden. Vill du följa med på resan?

Håll utkik efter utannonserade tjänster, du kan också skicka in en spontan intresseansökan här:

Skicka intresseansökan

Lediga tjänster