JOBBA PÅ HAMMERGLASS

Bidra till ett tryggare samhälle!

Lediga jobb och tjänster på Hammerglass

Vill du, precis som vi, bidra till ett tryggare samhälle med mindre vandalism och inbrott, hållbara, nyskapande infrastrukturlösningar och färre arbetsplatsolyckor med krossat glas? Då kan Hammerglass vara företaget för dig – och du kan vara en ny, uppskattad kollega för oss!

Hammerglass är ett globalt växande företag med huvudkontor och produktion i Förslöv. Här utvecklas framtidens högpresterande säkerhetsrutor för fastigheter, infrastruktur och entreprenadmaskiner. Vi är ett alternativ i alla typer av miljöer där det finns ett behov av ett skydd mot glaskross. Skolor, butiker, högriskbyggnader och privata hem kan få ett säkert skalskydd med våra fönsterlösningar. Maskinförare i skog, gruva eller stenbrott sitter tryggt bakom våra certifierade och extremtestade säkerhetsrutor. Boende intill väg och järnväg får bästa tänkbara bullerskydd med våra hård-coatade bullerskärmar, bussresenärer slipper trasiga busskurer, gång- och cykeltunnlar är hela och upplysta. Kort sagt: Hammerglass gör samhället lite bättre!

Våra kärnvärden är tillförlitlighet, kompetens och engagemang och vi sätter stort värde i att kunna leverera kundspecifika lösningar som gör skillnad på plats. En investering i Hammerglass ger långsiktiga och tydligt positiva förändringar för miljö, samhällsnytta och ekonomi.

Målet är att bli den ledande tillverkaren och den naturliga leverantören av okrossbara glaslösningar på den globala marknaden. Vill du följa med på resan?

Håll utkik efter utannonserade tjänster, du kan också skicka in en spontan intresseansökan här:

Skicka intresseansökan

Svensk Gymnasielärling

Båstads kommun var hösten 2017 först ut i Skåne med att införa programmet ”Svensk Gymnasielärling" – en gymnasieanställning med lön från och med första året på gymnasiet. Vi tar emot elever som läser gymnasieämnen på halvtid och tillbringar halva sin tid hos oss.

Lärlingsprogrammet är uppbyggt så att eleven spenderar halva tiden i skolan och halva tiden ute på ett företag. Lärlingsprogrammet med lärlingsanställda elever vänder sig till elever som är behöriga till nationella program på gymnasiet från grundskolan - och till nyanlända som inte blir behöriga och då kan gå en yrkesintroduktion. Programmet öppnar möjligheter för näringsliv, kommuner och skola att få unga i sysselsättning. Lärlingsplatserna ger också goda möjligheter för nyanlända i Sverige att snabbt integreras och komma in på arbetsmarknaden samtidigt som de lär sig svenska språket. Prata med din studie- och yrkesvägledare om du vill veta mer!

Lediga tjänster