hammerglass intech besok 1300x400-8

"Hållbarheten är anmärkningsvärd"

Publicerad 2020-12-01

Säkerhetsföretaget Intech-ICS AG ny Hammerglass-representant!

Med Schweiziska Intech-ICS som budbärare tar vi ännu ett kliv framåt i resan att sprida kännedom om våra säkerhetslösningar. 

David Payer, Christian Böhlen och Christian Neff har just avslutat en flera dagars intensivutbildning i Hammerglass säkerhetslösningar inom fastighet och infrastruktur. Ett trevligt besök med många gemensamma beröringspunkter. Våra produkter kommer nu att integreras i deras kundspecifika lösningar och företaget kommer kunna sprida kunskap om Hammerglass fördelar till en marknad där innovation och samhällsnytta går hand i hand.

Ni inspirerar med ert säkerhetstänk och med ambitionen att kunna leverera hela paketet från planering till installation...
– Det är en väldigt viktig punkt för oss, att erbjuda den typen av helhetslösning. Hammerglass är ett relativt okänt material för många i vårt kundnätverk, både när det kommer till säkerhetsfönster och bullerskärmar. Det ska bli spännande att få ta del av era idéer, säger Christian Neff, säkerhetsteknisk chef.

Ni har försökt slå sönder Hammerglass i vårt Experience Center, spontan tanke om upplevelsen?
– Ja, det är ju anmärkningsvärt. Vi är brandmän alla tre och har kunskap om hur man snabbt forcerar fönster, men Hammerglass kommer man inte igenom med varken slägga, kofot eller yxa.

Fler nyheter