Välkommen Thomas, ny säljansvarig för Hammerglass Automotive i Norge

Publicerat 2023-08-17

hammerglass automotive anställer thomas börke som ny säljansvarig på den norska marknaden

”Jag tycker om alla stories runt Hammerglass, att nyttan sätts först.”

Thomas Børke ser fram emot att sprida kännedom om Hammerglass fördelar – vid sidan av säkerhetsperspektivet vill han gärna framhäva den ekonomiska vinningen i minskat antal maskinstillestånd.

 

– Jag känner den norska maskinbranschen väl efter att ha jobbat i många år som maskinsäljare och som säljare av extrautrustning. Jag har även varit annonsör på nättidningen Tungt, som vänder sig till aktörer och beslutfattare på alla plan inom transport, anläggning, bygg och logistik.

 

Varför har du sökt dig till Hammerglass?

– Jag tycker om den omsorg som Hammerglass visar sina kunder och att det finns en stolthet i hur långt man har kommit inom innovation och säkerhet, hur man höjer rösten för förändring och alltid strävar efter kunskap och att dela med sig av det man kan. Här finns en stor flexibilitet kring problemlösning som är tilltalande. Norge har ju en stark tradition av säkerhetstänk och ansvarstagande gentemot maskinförare och Hammerglass produkter är välkända här, men jag kommer satsa på att bygga upp nya starka kundrelationer och på så vis bidra till att norska maskinföretag står starka i den utmanande tid som råder. En investering i Hammerglass lönar sig alltid, oavsett om det är en enskild ersättningsruta eller en hel RABS-ram. Alternativet att välja en produkt som inte behöver bytas ut i onödan och som får maskinen att hålla deadline är värt så mycket mer än en billigare produkt som krossas och ger stora följdkostnader.

Fler nyheter