hammerglass brobalsta drivingrange 01 1300x400-8

”Mycket populärt hos medlemmarna”

Publicerad 2022-08-17

Första klassens golfupplevelse!

Bro-Bålsta Golfklubb uppgraderade sin anläggning till säsong 2022 med vårt specialskräddade väderskydd Hammerglass Range. Designat, hållbart och diskret – framtidens väderskydd för moderna och uppdaterade golfanläggningar. 

– Vi bestämde att de sex platser som är närmast bollmaskinen skulle vara regnskyddade och vi ville ha en ram i svart stål för att passa vår grafiska profil på anläggningen. Att vi valde okrossbart glas var för att minimera risken för förstörelse eftersom anläggningen är obemannad nattetid, säger golfklubbens VD Oliver May.

Är du nöjd med resultatet?

– Det blev väldigt bra, väderskyddet är bland det första man ser när man kör in på parkeringen. Det är inte många golfklubbar som har någon liknande konstruktion så det känns som att vi sticker ut från mängden och erbjuder något extra. 

Vad tycker golfspelarna?

– Våra medlemmar har varit mycket positiva, precis som de har varit med andra förbättringar vi har gjort de senaste åren. Vi har satsat mycket på den delen av anläggningen som vi kände hade halkat efter jämfört med standarden på banorna och klubbhuset.

Hur har ni utrustat båset för att ytterligare öka upplevelsen? 

– Alla sex platser under tak har Toptracer-systemet som ger mycket bra teknisk information om varje slag som slås. Det har snabbt blivit ett populärt tillägg, som gör träningen på Bro-Bålsta ännu mer attraktiv och effektiv.

 

Ladda ner produktbladet här

Fler nyheter