Kalkylator sökes till Hammerglass Infrastruktur

Vill du vara med och göra skillnad? Våra Hammerglass lösningar inom Infrastruktur finns bl.a. som okrossbara transparenta säkerhetslösningar för resecentrum, bussterminaler, perronger, gångtunnlar, bullerskydd utmed vägar och järnvägar, väderskydd/busskurer m.m. Vi arbetar även med absorbenter i bullerskyddsskärmar.  För att stärka vår organisation söker vi nu efter en erfaren Byggnadskonstruktör till vårt huvudkontor i Förslöv.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som vår Kalkylator kommer du att tillhöra Infrastrukturgruppen som idag består av konstruktörer, tekniska montörer samt bygg- och arbetsledare. Du kommer att vara vår nyckelspelare i kalkyleringsarbetet för att ta hem nya projekt. Våra projekt ligger främst i Sverige, men vi har även projekt i övriga nordiska länder samt Tyskland. Du kommer att arbeta självständigt med förfrågningar och kalkyleringar som ligger till grunden för våra anbud. Vi har korta interna beslutsvägar där du ges möjlighet att vara med och påverka samt utvecklas i din yrkesroll. Du kommer därför att arbeta med alla delar i kalkyl- och anbudsprocessen från tidiga skeden till uppföljning av pågående projekt. Från projekteringsstart till överlämnande där du sedan konsultativt stödjer produktionen i frågor kring innehållet i anbudet. Du kommer att ansvara för offertgivningen tillsammans med Affärsområdeschefen för Hammerglass Infrastruktur. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kalkyl- och offertarbete
  • Uppföljning och bevakning av uteliggande offerter
  • Bevakning av uteliggande och kommande förfrågningar
  • Beakta juridiken i förfrågningsunderlaget
  • Samordning av underlag och handlingar
  • Hantering av förfrågan och inköp av material och tjänster i samråd med konstruktör

I rollen som erfaren Kalkylator kommer du även att vara delaktig och utveckla gruppens arbetssätt och rutiner inom affärsområdet. Det förutsätts att du kan arbeta självständigt och i grupp. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete och du kommer att arbeta mot tydligt uppsatta mål.

Din profil
Vi söker dig som:

  • Är utbildad Byggnadsingenjör eller likvärdigt
  • Du har några års arbetslivserfarenhet med bygg- och anläggningsprojekt
  • Har goda kunskaper i kalkylprogram, ritningsläsning och entreprenadsjuridik
  • Har ett stort intresse att arbeta med siffror och ta eget ansvar

Du ska ha mycket goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska språket, då det i ditt dagliga arbete förekommer kontakt med både nationella som internationella aktörer. Du kommer att arbeta tillsammans med ett bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar. Personliga egenskaper som värdesätts högt av oss är att du är drivande, lyhörd, förtroendegivande, samarbetsvillig, flexibel, utåtriktad och ödmjuk. Du bör ha god datorvana och då det ingår en del resor i tjänsten bör du även ha B- körkort.

Anställningsform
Fast lön och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där anställningen sker på Hammerglass, men där rekryteringsföretaget Human Network sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Sinisa Bozic, sinisa@humannetwork.se. Ansök via www.humannetwork.se. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 30 november. Alla erbjudanden om annonseringshjälp undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

 

Hammerglass startades 2006 och består idag av tre divisioner – Fastighet, Infrastruktur och Automotive. Fastighet arbetar mot fastighets- och säkerhetsbranschen och är ensamma om att erbjuda okrossbara isolerglas med full isolerglasgaranti till skolor, butiker, industrier med mera. Infrastruktur har utvecklat egna lösningar för okrossbara bullerskärmar, busskurer, resecentrum, broar och tunnlar. Automotive säkrar upp förarmiljöer i entreprenadmaskiner och utryckningsfordon. Bolaget omsätter ca 120 miljoner och har 55 anställda. Cirka 30% av omsättningen går på export, där de nordiska länderna, Tyskland och USA/Kanada är störst. Bolaget ägs av VD Bengt Nilsson, LMK Forward AB och NEA Partners AB.

 

LEDIGA TJÄNSTER

Kalkylator

Kalkylator

Nyckelspelare i kalkyleringsarbetet för att ta hem nya projekt sökes till vårt huvudkontor i Förslöv.

Läs mer
Erfaren Byggnadskonstruktör

Erfaren Byggnadskonstruktör

Erfaren Byggnadskonstruktör med stort intresse för konstruktioner, konstruktionsberäkningar och projektledning sökes till Hammerglass Infrastruktur i Förslöv.

Läs mer