Säljare för Hammerglass Norge

2017-10-31

Hammerglass AB expanderar kraftigt i Norge och vi önskar förstärka vår säljorganisation med en säljare.

Jobbet
- Besöka maskinsäljare, serviceverkstäder, slutkunder, stora entreprenadföretag, myndigheter med mera för att informera om våra produkter
- Vara med vid maskinsäljarnas kundbesök
- Delta vid mässor, utställningar och seminarier
- Budgetansvar för Automotive Norge

Du har ansvar för - och kommer att resa i - hela Norge, vilket kräver hög ansvarskänsla, förmåga att planera eget arbete och hög grad av struktur. Den vi söker skall ha vara social och ha lätt för att knyta an till människor. Du skall ha arbetat med försäljning till entreprenadmaskinbranschen så att du kan dra nytta av din branscherfarenhet och ditt kontaktnät.

Vi söker en person med
- Lång och dokumenterad bra branscherfarenhet
- Erfarenhet från självständigt försäljningsarbete
- Utgångspunkt/bostad: Östlandsområdet
- Det är en fördel, men inget krav att du kan disponera ett hemmakontor

Vi erbjuder
- Ett mycket stimulerande jobb i en snabbt expanderande sektor där våra produkter blir ständigt mer efterfrågade
- Bra och nära kontakt med huvudkontor och produktion i Förslöv i Sverige (4,5 timmar från Oslo), samt med Area Manager för Norge
- Bra villkor med stora möjligheter att påverka den egna ersättningen.

Hammerglass AB
Hammerglass AB utvecklar okrossbara glaslösningar till entreprenadmaskiner. Produkten är 300 gånger starkare än glas och ersätter vanliga rutor där det finnes risk för glaskross och förarskador. Vi har även utvecklat patenterade lösningar som står emot odetonerade explosiver, ett ständigt problem för många maskinförare. Hammerglass AB är ledande i Europa inom sin nisch och har centralavtal med alla maskinimportörer i de länder vi verkar i.

Kontakt för ansökan och mer information
Vi önskar din ansökan med CV skickat per mail till bengt.nilsson@hammerglass.se så snart som möjligt, dock senast den 30 november. Tillträde så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Bengt Nilsson, tel 0046-733 54 00 29.