hammerglass skydd 1300x400-8

”Det ska kännas så autentiskt som möjligt”

Publicerad 2022-10-13

På SKYDD får våra besökare bli vandaler och inbrottstjuvar

Vi ställer ut på säkerhetsmässan SKYDD 25-27 oktober och vi kommer då bjuda besökarna på ett "vandalsäkrat" Experience Center, där man får testa säkerhetslösningar med diverse tillhyggen.

– Vi vill att det ska kännas så autentiskt som möjligt, det är oftast den bästa vägen att gå för att man ska kunna förstå vilka krafter det blir med till exempel basebollträ, kofot och hammare, säger Jonas Reuterberg, affärsområdeschef Hammerglass Fastighet. Vi kommer också berätta hur våra fönster står emot beskjutning och explosion och här har vi en mängd tester och certifieringar att luta oss emot. Vi hoppas att så många som möjligt letar upp vår monter och ställer frågor, det är därför vi är där.


Hammerglass har i många år säkrat upp en mängd av landets högriskverksamheter, skolor och butiker och vi vet vad som krävs. Vi vet också vad resultatet kan bli om man väljer fel skyddsklass och oturen är framme.


– Här vill vi verkligen uppmuntra alla som känner minsta osäkerhet i val av skydd: be om hjälp och input. Det är bättre att hamna rätt från början, än upptäcka att man borde valt annorlunda.

hammerglass skydd monter

Fler nyheter