Vi söker Teknisk Montör till Stockholmsområdet

Hammerglass Infrastruktur söker en driftig teknisk montör till vår verksamhet i Stockholms-området. Våra Hammerglass lösningar inom affärsområdet Infrastruktur finns bl.a. som okrossbara transparenta säkerhetslösningar för resecentrum, bussterminaler, perronger, gångtunnlar, bullerskydd utmed vägar och järnvägar, väderskydd/busskurer m.m.

Din profil
Vi söker dig som uppfyller följande kvalifikationer:

  • Du har jobbat med montage tidigare
  • Du har erfarenhet av liknande konstruktioner som de Hammerglass Infrastruktur uppför (se gärna mer under Affärsområde Infrastruktur»)
  • Du kan jobba självständigt och leda teamet
  • Eftersom vi arbetar i hela Sverige måste du vara beredd på att göra resor med övernattning
  • Du har körkort

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så som tillförlitlighet och förtroende.

Anställningsform
Fast lön och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan snarast, då urval sker löpande. 
Ansökan skickas till: Ulf Bergström, ulf.bergström@hammerglass.se.
Frågor om tjänsten ställs till: Magnus Widell, 0703-10 31 20, magnus.widell@hammerglass.se

Välkommen med din ansökan!

 

Hammerglass startades 2006 och består idag av tre divisioner – Fastighet, Infrastruktur och Automotive. Fastighet arbetar mot fastighets- och säkerhetsbranschen och är ensamma om att erbjuda okrossbara isolerglas med full isolerglasgaranti till skolor, butiker, industrier med mera. Infrastruktur har utvecklat egna lösningar för okrossbara bullerskärmar, busskurer, resecentrum, broar och tunnlar. Automotive säkrar upp förarmiljöer i entreprenadmaskiner och utryckningsfordon. Bolaget omsätter ca 120 miljoner och har 55 anställda. Cirka 30% av omsättningen går på export, där de nordiska länderna, Tyskland och USA/Kanada är störst. Bolaget ägs av VD Bengt Nilsson, LMK Forward AB och NEA Partners AB.

 

LEDIGA TJÄNSTER

Frukostvärdinna till Hammerglass i Förslöv

Frukostvärdinna till Hammerglass i Förslöv

Måndagar och fredagar är extra trevliga hos Hammerglass! Då har vi gemensam frukost med nybryggt kaffe, ägg och frallor.

Läs mer
Medarbetare till vår produktionsanläggning i Förslöv

Medarbetare till vår produktionsanläggning i Förslöv

Har du erfarenhet från tillverkningsindustrin och tycker om att ha ordning och reda? Vill du ha ett utvecklande och utmanande jobb? Då är du den vi söker efter!

Läs mer
Teknisk Montör till Stockholmsområdet

Teknisk Montör till Stockholmsområdet

Har du jobbat som montör tidigare? Kan du arbeta självständigt och leda teamet? Är du en praktisk problemlösare? Då har vi jobbet för dig!

Läs mer
Area Sales Manager Skandinavien till Hammerglass Automotive

Area Sales Manager Skandinavien till Hammerglass Automotive

I arbetet som Area Sales Manager kommer du att ansvara över försäljningen av Hammerglass produktlösningar inom affärsområdet Automotive i Skandinavien. Detta innebär att du på resande fot kommer... Läs mer