Vi söker erfaren produktionsmedarbetare

För att stärka vår organisation söker vi nu efter en erfaren medarbetare till vår produktionsanläggning i Förslöv.

Arbetsuppgifter
Har du erfarenhet från tillverkningsindustrin och tycker om att ha ordning och reda? Vill du ha ett utvecklande och utmanande jobb? Då är du den vi söker efter! Dina arbetsuppgifter kommer att växla mellan de olika produktionsavdelningarna.

Din profil
Du ska ha relevant erfarenhet av produktionstillverkning och det är meriterande om du har erfarenhet av orderrapportering i affärssystem (vi arbetar i Visma Business). Du bör ha en god produktionsteknisk insikt och mycket goda maskinkunskaper. Du ska vara en serviceinriktad lagspelare. Du bör trivas med att ha många bollar i luften, vara driftig och ha god fysik. Personliga egenskaper som värdesätts högt av oss är noggrannhet, serviceinriktad, lyhördhet, samarbetsförmåga, flexibilitet, snabbhet, positiv attityd, utåtriktad, ödmjuk och förmågan att se möjligheterna och lösningarna. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Du bör ha god datorvana.

Anställningsform
Fast lön och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Peter Hultberg: 0726-01 12 30peter.hultberg@hammerglass.se
Ansökan skickas till: peter.hultberg@hammerglass.se

Rekryteringen sker löpande så vänta inte – Välkommen med din ansökan!

 

Hammerglass startades 2006 och består idag av tre divisioner – Fastighet, Infrastruktur och Automotive. Fastighet arbetar mot fastighets- och säkerhetsbranschen och är ensamma om att erbjuda okrossbara isolerglas med full isolerglasgaranti till skolor, butiker, industrier med mera. Infrastruktur har utvecklat egna lösningar för okrossbara bullerskärmar, busskurer, resecentrum, broar och tunnlar. Automotive säkrar upp förarmiljöer i entreprenadmaskiner och utryckningsfordon. Bolaget omsätter ca 120 miljoner och har 55 anställda. Cirka 30% av omsättningen går på export, där de nordiska länderna, Tyskland och USA/Kanada är störst. Bolaget ägs av VD Bengt Nilsson, LMK Forward AB och NEA Partners AB.

 

LEDIGA TJÄNSTER

Frukostvärdinna till Hammerglass i Förslöv

Frukostvärdinna till Hammerglass i Förslöv

Måndagar och fredagar är extra trevliga hos Hammerglass! Då har vi gemensam frukost med nybryggt kaffe, ägg och frallor.

Läs mer
Medarbetare till vår produktionsanläggning i Förslöv

Medarbetare till vår produktionsanläggning i Förslöv

Har du erfarenhet från tillverkningsindustrin och tycker om att ha ordning och reda? Vill du ha ett utvecklande och utmanande jobb? Då är du den vi söker efter!

Läs mer
Teknisk Montör till Stockholmsområdet

Teknisk Montör till Stockholmsområdet

Har du jobbat som montör tidigare? Kan du arbeta självständigt och leda teamet? Är du en praktisk problemlösare? Då har vi jobbet för dig!

Läs mer
Area Sales Manager Skandinavien till Hammerglass Automotive

Area Sales Manager Skandinavien till Hammerglass Automotive

I arbetet som Area Sales Manager kommer du att ansvara över försäljningen av Hammerglass produktlösningar inom affärsområdet Automotive i Skandinavien. Detta innebär att du på resande fot kommer... Läs mer