hammerglass infra hammerart 05 2800x600

HAMMERART

OVÄNTAT OKROSSBART.
Sätt TRYCK på omgivningen!

 

DET LILLA EXTRA MED HAMMERART

HammerART låter Hammerglass-skivorna kommunicera med sin omgivning. Skivornas ytegenskaper medger att motiv eller budskap kan tryckas på materialet. Tekniken tillåter fyrfärgstryck vilket ger oändliga möjligheter till personlig utformning av motiv och designade tryck. Varför inte sätta dit ett foto, ett kommunvapen eller ett grafiskt mönster? Behöver ni uppslag så hjälper Hammerglass designavdelning er att ta fram en utformning som passar just er. Oroa inte er för trycket. Det placeras väl skyddat mot vandalism på baksidan av skivan.

Färg, tryck och LED-belysning

En tryckt eller genomfärgad Hammerglass-skiva tillför "det lilla extra".
Med  LED-belysning blir effekten extra slående.

Digitaltryck

Trycket placeras på Hammerglass-skivornas baksida och ligger därmed skyddat mot åverkan. För tunnelväggar, fasader, offentlig utsmyckning.

Screentryck

Vid screentryck beläggs Hammerglass-skivorna med skyddande coating efter det att trycket har härdat. Lämpligt för tryck av flera likadana skivor i exempelvis räckeslösningar.

Fotografiskt tryck i räckeslösning

Fotot lamineras mellan två Hammerglass-skivor och ligger därmed skyddat mot vandalism och solens UV-strålning. Skivornas kanter förseglas för att hindra inträngning av vatten och föroreningar.