Vi söker Erfaren Byggnadskonstruktör sökes till Hammerglass Infrastruktur

Vill du vara med och göra skillnad? Våra Hammerglass lösningar inom Infrastruktur finns bl.a. som okrossbara transparenta säkerhetslösningar för resecentrum, bussterminaler, perronger, gångtunnlar, bullerskydd utmed vägar och järnvägar, väderskydd/busskurer m.m. Vi arbetar även med absorbenter i bullerskyddsskärmar.  För att stärka vår organisation söker vi nu efter en erfaren Byggnadskonstruktör till vårt huvudkontor i Förslöv.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Byggnadskonstruktör kommer du att tillhöra konstruktörsgruppen som idag består av tre konstruktörer. Du kommer efter ett tag att ha kundrelationer i och utom projekten och med din ökande kompetens kommer du få bistå arkitekter och övriga i beskrivande positioner vid framtagande av handlingar gällande okrossbara transparenta säkerhetslösningar för modern samhällsbyggnad.

I rollen som erfaren Byggnadskonstruktör arbetar du främst med stål och glaskonstruktioner mot entreprenadbranschen i Sverige och övriga nordiska länder. Du bör därför ha ett stort intresse gällande konstruktionslösningar inom olika bygg- och anläggningsprojekt. Du erbjuds en intressant och utvecklande roll i ett expansivt företag där du kommer att driva dina egna projekt med beräkningar, framtagande av ritningar och tillhörande handlingar med fokus på Hammerglass egna lösningar tillsammans med affärsområdeschefen för Hammerglass Infrastruktur.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Vara konstruktions- och/eller beräkningsansvarig i projekt
 • Projektera och ta fram bygghandlingar, relationshandlingar och tillhörande beskrivningar och beräkningar
 • Ta fram tillverkningsritningar för stål/glaskonstruktioner
 • Samordna och samarbeta med beställare och andra projektörer, både internt och externt
 • Vara rådgivande konstruktör i tidiga skeden åt beställare
 • Planera uppdragen tillsammans med projektledaren och/eller affärsområdeschefen, beroende på uppdragets karaktär och omfattning
 • Delaktighet i kalkyleringsarbete/inköp
 • Teknisk support till intressenter

I rollen som erfaren Byggnadskonstruktör kommer du även att vara delaktig i och utveckla gruppens arbetssätt och rutiner inom affärsområdet. Då du med tiden kommer att driva och ansvara för egna projekt tillsammans med affärsområdeschefen, förutsätts det att du kan arbeta självständigt och i grupp. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete och du kommer att arbeta mot tydligt uppsatta mål.

Din profil
Vi söker dig som:

 • Är utbildad högskole- eller civilingenjör inom byggnadsteknik. Det är extra meriterande om du har en utbildning i väg- och vattenbyggnad med inriktning konstruktionsteknik. Du har några års arbetslivserfarenhet som konstruktör/projektör eller i en roll där du arbetar med beräkningar. Vi ser det som meriterande om du har yrkeserfarenhet som uppdragsledare från ett konsultbolag eller jobbat på en arbetsledande befattning inom bygg- och anläggningsprojekt. Det är även meriterande om du har arbetat i Trafikverkets projekt.
 • Har goda kunskaper i CAD-verktyg.
 • Har ett stort intresse för konstruktioner, konstruktionsberäkningar och projektledning. Det är extra meriterande om du besitter goda kunskaper i dimensionering av stålkonstruktioner.
 • Du ska ha mycket goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska språket, då det i ditt dagliga arbete förekommer kontakt med både nationella som internationella aktörer. Du kommer att arbeta tillsammans med ett bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot uppsatta mål. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar och lära dig mer i yrket. Personliga egenskaper som värdesätts högt av oss är att du är drivande, lyhörd, förtroendegivande, samarbetsvillig, flexibel, utåtriktad och ödmjuk. Du bör ha god datorvana och ritkunskap inom berört område. Då det ingår en del resor i tjänsten skall du även ha B- körkort.

Anställningsform
Fast lön och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där anställningen sker på Hammerglass, men där rekryteringsföretaget Human Network sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Sinisa Bozic, sinisa@humannetwork.se. Ansök via www.humannetwork.se. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 18 november. Alla erbjudanden om annonseringshjälp undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

 

Hammerglass startades 2006 och består idag av tre divisioner – Fastighet, Infrastruktur och Automotive. Fastighet arbetar mot fastighets- och säkerhetsbranschen och är ensamma om att erbjuda okrossbara isolerglas med full isolerglasgaranti till skolor, butiker, industrier med mera. Infrastruktur har utvecklat egna lösningar för okrossbara bullerskärmar, busskurer, resecentrum, broar och tunnlar. Automotive säkrar upp förarmiljöer i entreprenadmaskiner och utryckningsfordon. Bolaget omsätter ca 120 miljoner och har 55 anställda. Cirka 30% av omsättningen går på export, där de nordiska länderna, Tyskland och USA/Kanada är störst. Bolaget ägs av VD Bengt Nilsson, LMK Forward AB och NEA Partners AB.

 

LEDIGA TJÄNSTER

Kalkylator

Kalkylator

Nyckelspelare i kalkyleringsarbetet för att ta hem nya projekt sökes till vårt huvudkontor i Förslöv.

Läs mer
Erfaren Byggnadskonstruktör

Erfaren Byggnadskonstruktör

Erfaren Byggnadskonstruktör med stort intresse för konstruktioner, konstruktionsberäkningar och projektledning sökes till Hammerglass Infrastruktur i Förslöv.

Läs mer