hammerglass robin lindahl projektledare 1300x400-8

"Projekten blir mer komplicerade, men mycket säkrare."

Efterlängtat tillskott på Hammerglass Infrastruktur

Ännu ett nytt ansikte på Hammerglass! Robin Lindahl, du blir ett efterlängtat tillskott som projektledare och säljare för infrastruktur.

Hur går dina tankar kring framtiden?
– Det pågår infrastrukturprojekt över hela världen och för varje avklarat projekt finns det ny kunskap, vi lär oss genom att hantera problem och lösa dom. Det är ju det som driver utvecklingen av byggnadstekniska lösningar framåt. Min förhoppning om framtiden är att alla jobbar mer på att kommunicera och dela denna kunskap vidare.

Vad är din uppfattning om kundkrav idag?
– Jag tycker det är tydligt att kraven som ställs på produkter och byggnadsmaterial blir allt högre. Det leder till att projekten blir mer komplicerade men med den uppenbara fördelen att slutresultatet blir säkrare, effektivare och mer hållbart.

Varför valde du Hammerglass?
– Ni är ett företag som ligger i framkant när det gäller att leverera en hållbar produkt och som även tillfredsställer de tuffa krav som ställs. Jag har tidigare varit arbetsledare under en delsträcka på ”Förbifart Stockholm” med utmaningen att försöka göra varje arbetsmoment mer tid- och kostnadseffektivt samtidigt som slutresultatet skulle bli perfekt. Ett tänk jag hoppas blir ett positivt tillskott hos Hammerglass.

Fler nyheter