Driven och nytänkande E-handelsansvarig sökes till Hammerglass

Hammerglass befinner sig i en expansiv fas och våra lösningar finns som kundsspecifika produkter inom tre nuvarande affärsområden - Automotive, Fastighet och Infrastruktur. I rollen som E-handelsansvarig kliver du in i en nyinrättad och spännande position där du i nära samarbete med våra Affärsområdeschefer och Marknadsteamet kommer att vara drivande i att vidareutveckla bolagets affär inom e-handel.

Dina arbetsuppgifter
E-handeln är högt prioriterat i bolaget och du kommer ha stor påverkan i din roll och bolagets fortsatta digitala tillväxtresa. Du kommer att få ta helhetsansvaret för att skapa en framgångsrik internationell e-handel för samtliga tre affärsområden, men i första hand inom affärsområdet Automotive. Övergripande förväntas du ansvara för att optimera och utveckla e-handeln i systemet och i partnerkanaler, samt i planeringen av arbetet för att säkerställa att den operativa driften för e-handeln flyter. Detta innebär du tar ett helhetsansvar för vår e-handelsplattform samt för konverteringsoptimering och digital försäljning.

I rollen förväntas du:

  • Arbeta med digitala försäljningsstrategier på kort och lång sikt
  • Sätta upp effektiva arbetssätt och rutiner
  • Uppdatera, administrera och optimera e-handelsplattformen och bakomliggande system
  • Ansvara för kundanskaffning, konvertering och analys
  • Ta fram och ansvara för prognos och budget samt följa upp och rapportera

Du kommer även att projektleda, koordinera och kravställa mot externa byråer och konsulter, men även internt inom företaget. Du tillhör vår marknadsavdelning och du kommer att rapportera direkt till vår Marknadschef. Utöver dessa huvudsakliga arbetsuppgifter kommer även andra administrativa arbetsuppgifter att ingå inom marknadsavdelningen.

Din profil

  • För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från operativt och strategiskt arbete inom e-handel med ett bevisat gott track-record och nu känner du dig redo att bygga upp en framgångsrik e-handel från grunden.
  • Vi tror att du har en för rollen kvalificerad utbildning alternativt spetskunskaper inom e-handel förvärvade genom hårt arbete. Du bör därför ha en gedigen erfarenhet av digital försäljning samt goda kunskaper i olika e-handelsplattformar och i Googles olika verktyg.
  • Du ska ha mycket goda kunskaper i tal och skrift i det engelska språket, då det i ditt dagliga arbete förekommer kontakt med både nationella som internationella aktörer. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper så är det en bonus.
  • Du kommer att arbeta tillsammans med ett bra gäng i en expansiv och spännande organisation under stor frihet mot tydliga uppsatta mål. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar.
  • Som person tror vi att du är en självgående lagspelare som tycker att säkerhet är ett spännande område.

Anställningsform
Fast lön och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Detta är ett rekryteringsuppdrag där anställningen sker på Hammerglass, men där rekryteringsföretaget Human Network sköter rekryteringsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Sinisa Bozic, sinisa@humannetwork.se. Ansökan skall vara skriven på engelska språket! Ansök via www.humannetwork.se. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 16 januari. Alla erbjudanden om annonseringshjälp undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

 

Hammerglass startades 2006 och består idag av tre divisioner – Fastighet, Infrastruktur och Automotive. Fastighet arbetar mot fastighets- och säkerhetsbranschen och är ensamma om att erbjuda okrossbara isolerglas med full isolerglasgaranti till skolor, butiker, industrier med mera. Infrastruktur har utvecklat egna lösningar för okrossbara bullerskärmar, busskurer, resecentrum, broar och tunnlar. Automotive säkrar upp förarmiljöer i entreprenadmaskiner och utryckningsfordon. Bolaget omsätter ca 120 miljoner och har 55 anställda. Cirka 30% av omsättningen går på export, där de nordiska länderna, Tyskland och USA/Kanada är störst. Bolaget ägs av VD Bengt Nilsson, LMK Forward AB och NEA Partners AB.

 

LEDIGA TJÄNSTER

Driven E-handelsansvarig

Driven E-handelsansvarig

Driven och nytänkande E-handelsansvarig sökes till vårt huvudkontor i Förslöv.

Läs mer
Erfaren Byggnadskonstruktör

Erfaren Byggnadskonstruktör

Erfaren Byggnadskonstruktör med stort intresse för konstruktioner, konstruktionsberäkningar och projektledning sökes till Hammerglass Infrastruktur i Förslöv.

Läs mer