Är du vår näste medarbetare?

Vill du jobba i ett expansivt företag med många nya och spännande projekt? Vill du verka mot inbrott, vandalism och terrorhot? Vill du utveckla framtidens infrastruktur med nya moderna glaslösningar? Vill du bidra med ökad säkerhet för yrkes- och privatförare? Är du en strukturerad person som ändå trivs med att ha många bollar i luften? Då kan du vara vår näste medarbetare!

 

Hammerglass startades 2006 och består idag av tre divisioner – Fastighet, Infrastruktur och Automotive. Fastighet arbetar mot fastighets- och säkerhetsbranschen och är ensamma om att erbjuda okrossbara isolerglas med full isolerglasgaranti till skolor, butiker, industrier med mera. Infrastruktur har utvecklat egna lösningar för okrossbara bullerskärmar, busskurer, resecentrum, broar och tunnlar. Automotive säkrar upp förarmiljöer i entreprenadmaskiner och utryckningsfordon. Bolaget omsätter ca 120 miljoner och har 55 anställda. Cirka 30% av omsättningen går på export, där de nordiska länderna, Tyskland och USA/Kanada är störst. Bolaget ägs av VD Bengt Nilsson, LMK Forward AB och NEA Partners AB.

Kalkylator

Kalkylator

Nyckelspelare i kalkyleringsarbetet för att ta hem nya projekt sökes till vårt huvudkontor i Förslöv.

Läs mer
Erfaren Byggnadskonstruktör

Erfaren Byggnadskonstruktör

Erfaren Byggnadskonstruktör med stort intresse för konstruktioner, konstruktionsberäkningar och projektledning sökes till Hammerglass Infrastruktur i Förslöv.

Läs mer