Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats (för att anpassa innehåll, analysera webbtrafik samt tillhandahålla funktioner för sociala medier och annonser). Du godkänner användningen av cookies genom att surfa vidare på webbplatsen. Mer information om vår integritetspolicy hittar du här>>

Våra samarbetspartners

Hammerglass FASTIGHET

I samarbete med ledande fönstertillverkare - Elitfönster, LEIAB, Nordiska Fönster, Snidex, SP Fönster, Vinäs Fönsterindustri - erbjuder vi ett helt system av fönsterlösningar med okrossbara rutor. Vid nybyggnation eller tillbyggnad blir merkostnaden för att beställa ett färdigt fönster med Hammerglass-rutor endast marginell.

Hammerglass INFRASTRUKTUR

Inom Hammerglass INFRASTRUKTUR arbetar vi ofta med hela projekt, som omfattar allt från första idé till komplett leverans av stålkonstruktion, infästningar och Hammerglass. Våra konstruktörer tar i nära samarbete med beställare, entreprenör och underleverantörer fram ritningar och förslag till funktionella lösningar.

Hammerglass AUTOMOTIVE

Vi levererar Hammerglass-rutor till de flesta maskiner från ledande maskintillverkare. Vår konstruktionsavdelning har spetskompetens som gärna ställs till förfogande för OEM.