Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats (för att anpassa innehåll, analysera webbtrafik samt tillhandahålla funktioner för sociala medier och annonser). Du godkänner användningen av cookies genom att surfa vidare på webbplatsen. Mer information om vår integritetspolicy hittar du här>>

Räcken

Hammerglass flerfunktionella räckeslösningar utgör såväl en transparent och tilltalande avgränsning som ett effektivt vind- och bullerskydd. Våra system finns monterade som skyddsskärmar kring bussterminaler och arenor, som fallskydd på läktare och murar samt som trapp- och balkongräcken. Vi specialanpassar utformning av stolpar och infästningar för att garantera säkert montage av okrossbara splitterfria glasningslösningar. Med hållfasthet 300 ggr starkare än glas och halva glasvikten är Hammerglass ett attraktivt alternativ för offentliga miljöer.

Utsmyckning med färg och ljus

Hammerglass-skivorna levereras vanligen som klara eller opala glas. Vid större serier finns möjlighet att ta fram genomfärgat Hammerglass. Hammerglass-skivorna kan också screentryckas eller förses med fotografiskt 4-färgstryck för att skapa en levande och attraktiv gatumiljö. En strategiskt placerad LED-belysning på en tryckt eller genomfärgad Hammerglass-skiva ger en slående effekt och utgör en attraktiv ljuspunkt i kvällsmörkret.

Flexibla lösningar

SKYDDSRÄCKEN

Splitterfria räckeslösningar i Hammerglass utgör en effektiv barriär mellan resenärer och inkommande bussar i terminalen. Levereras med fasta eller öppningsbara partier. Monteras i befintlig räckeskonstruktion, Hammerglass stolpsystem eller projektanpassade infästningslösningar.

TRAPPRÄCKEN

Eliminera skämmande glaskross efter vandalism, höga saneringskostnader och byten av tunga svårhanterliga glasskivor i offentlig miljö med Hammerglass. Skivorna monteras i befintlig räckeskonstruktion, Hammerglass stolpsystem eller projektanpassade infästningslösningar.

FALLSKYDD

Fallskydd för läktare kan utformas med rundade hörn och fasade kanter för att undvika risken för skärskador. Monteras i befintlig räckeskonstruktion, Hammerglass stolpsystem eller projektanpassade infästningslösningar.

Konstruktion och montage

Tag med oss i dialogen redan vid idé-stadiet. Våra konstruktörer hjälper till med ritningar och förslag till funktionella lösningar. Vi lämnar gärna anbud på kompletta projekt: Måttskuren Hammerglass, stolpar, infästningssystem och montage.

  • Skivorna måttproduceras efter att stolpsystem etc är färdigmonterat
  • Färdiga lösningar för infästning och montage
  • Halva glasvikten
  • 300 ggr starkare än glas
  • Inget glaskross
  • Minimalt underhåll
  • Fri sikt mot omgivningen