Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats (för att anpassa innehåll, analysera webbtrafik samt tillhandahålla funktioner för sociala medier och annonser). Du godkänner användningen av cookies genom att surfa vidare på webbplatsen. Mer information om vår integritetspolicy hittar du här>>

Medialösningar

Många apparater och elektronisk utrustning behöver ett extra starkt skyddsglas. Hammerglass mediaskydd finns monterade framför reklamtavlor och ljusskyltar i områden med risk för skadegörelse. Hammerglass är även ett bra val för att skydda känslig utrustning mot kemikalier.

Skyddsglas & touch screen

Hammerglass fungerar utmärkt både i applikationer med behov av rena skyddsglas och i miljöer med önskemål om okrossbara pekskärmar/touchscreens. Ett önskemål när det gäller bildskärmsskydd är att glasen skall vara antireflexbehandlade. Då antireflexbehandling och repskyddsbehandling är något av varandras motsatsförhållande blir det en fråga om kompromisser från fall till fall. Våra säljare hjälper till att ta fram önskemålsanpassade lösningar.

Konstruktion

Runda hörn, sneda sidor, böjda skivor, frästa hål eller annan bearbetning är inga problem. Vi har möjlighet att CNC-fräsa fram exakt rätt storlek och form på Hammerglass-skivorna. Vid större serier kan glasen screentryckas men svart mask kring kanten innan de beläggs med Hammerglass extremt hårda ytbeläggning av kiseloxid. Hammerglass finns även som genomfärgat glas.

  • 300 ggr starkare än glas
  • Halva glasvikten
  • Enkel klottersanering
  • Minimalt underhåll