Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats (för att anpassa innehåll, analysera webbtrafik samt tillhandahålla funktioner för sociala medier och annonser). Du godkänner användningen av cookies genom att surfa vidare på webbplatsen. Mer information om vår integritetspolicy hittar du här>>

Krönbeslag

Täckande krönbeslag i Hammerglass är ett utmärkt och funktionellt alternativ till traditionella krönbeslag av plåt. Krönbeslagen är icke-ledande och tillverkas av svart UV-beständig Hammerglass som kan anpassas efter befintlig eller nyproducerad plank-/skärmlösning.

Icke-ledande krönbeslag

På bullerskärmar och plank längs järnvägslinjer är krönbeslag av plåt direkt olämpligt av säkerhetsskäl. En nedfallen ledning som kommer i kontakt med plåten kan göra hela skärmsträckningen strömförande, vilket skulle kunna få förödande konsekvenser. Här kan man med fördel använda Hammerglass Krönbeslag för att skydda underliggande träkonstruktion mot fukt och röta.

  • Isolerande/Ej strömförande
  • Låg vikt
  • Lång livslängd
  • Minimalt underhåll
  • Kostnadseffektivt

Konstruktion och montage

Ändamålsenlig konstruktion med utformning och mått enligt kundens önskemål. Hammerglass Krönbeslag tillverkas av 4 mm svart UV-beständig Hammerglass som kan anpassas efter befintlig eller nyproducerad plank-/skärmlösning. Montage med skruv/bult enligt Hammerglass anvisningar.