Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats (för att anpassa innehåll, analysera webbtrafik samt tillhandahålla funktioner för sociala medier och annonser). Du godkänner användningen av cookies genom att surfa vidare på webbplatsen. Mer information om vår integritetspolicy hittar du här>>

GC-tunnlar

Upplysta gångtunnlar skapar inte bara säkrare miljö och ökad trygghet, de är också vackra. En opal, tryckt eller genomfärgad Hammerglass-skiva med LED-belysning utgör en attraktiv ljuspunkt i kvällsmörkret. Graffiti, tusch-tags eller annan nedsmutsning kan tas bort med de flesta kända rengöringsmedel och kemikalier utan att Hammerglass-skivorna tar skada.

Färg och LED lyser upp

Skivorna kan antingen screentryckas eller tryckas digitalt. Tekniken tillåter tryck i fyra färger vilket ger oändliga möjligheter till personlig utformning av motiv och designade tryck. Tunnelpaneler kan förses med kommunvapen, mönster som upprepas med jämna mellanrum eller designade tryck.  Vid större serier finns möjlighet att ta fram genomfärgat Hammerglass. En tryckt eller genomfärgad Hammerglass-skiva med LED-belysning utgör en attraktiv ljuspunkt i kvällsmörkret, med variabel LED kan effekten förstärkas ytterligare. En upplyst gångtunnel är inte bara vacker, den ger säkrare miljö och ökad trygghet.

Konstruktion och montage

Hammerglass-skivorna mäts upp individuellt och måttproduceras efter det att stålskelett etc är färdigmonterat för bästa passform. Skivorna är flexibla och kan formas för att anpassas till montage i böjda profiler. Infästning med stålprofil/Hammerglass Fixpoints. Tag med oss i dialogen redan vid idé-stadiet. Våra konstruktörer tar fram ritningar och förslag till funktionella lösningar. Vi lämnar gärna anbud på kompletta projekt: Måttskuren Hammerglass, stolpar, infästningslösningar och montage.

  • Skivorna måttproduceras efter att stålskelett etc är färdigmonterat
  • Färdiga lösningar för infästning och montage
  • Halva vikten mot vanligt glas
  • Inget glaskross
  • Enkel graffitisanering