Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats (för att anpassa innehåll, analysera webbtrafik samt tillhandahålla funktioner för sociala medier och annonser). Du godkänner användningen av cookies genom att surfa vidare på webbplatsen. Mer information om vår integritetspolicy hittar du här>>

SafeCoat Solskyddsfilm

Det är fyra gånger dyrare att kyla luft än att värma den. Med en modern solskyddsfilm kan den direktstrålande värmen reduceras med upp till 85%. Värmen/kyla balanseras effektivt vilket medför minskade kostnader för uppvärmning och minskat behov av luftkonditionering. Solskyddsfilmen reducerar också störande reflexer i datorskärmar från exempelvis sol, snö, vatten eller närliggande byggnader. Solskyddsfilmerna blockerar även upp till 99% av solens skadliga UV-strålar vilket ger ett oslagbart skydd för dyrbara möbler, mattor, tavlor etc. Stora fönsterpartier är alltid en säkerhetsrisk. Genom laminering av glaset minskar risken för personskador från glaskross och splitter. Vid ett eventuellt glaskross underlättas saneringen avsevärt då det splittret hänger kvar i filmen. Med en tonad solskyddsfilm kan kommersiella fastigheter och privatbostäder ges ett nytt och modernt utseende som förhöjer byggnadens värde.

MATTE 2 MIL

SafeCoats frostade används främst som insynsskydd, men blockerar även den direkta solinstrålningen. Ett utmärkt val för lokaler med behov av ljusinsläpp i kombination med effektivt insynsskydd. Invändigt montage.
Kontor - Skyltfönster - Offentlig miljö - Privatbostad - Kulturfastighet

COLD STEEL

Den USA-patenterad högpresterande Cold Steel-serien omfattar neutralt ljusgrå filmer med liten reflektion, som är lämpar sig väl för datamiljö. Cold Steel-programmet ger optimerad spegeleffekt med minsta möjliga färgtoning. Resultatet blir maximal solreflektion i kombination med minimal reflektion av synligt ljus. Cold Steel finns med 20, 35, 50 och 70% ljusgenomsläpp, där Cold Steel 50 och Cold Steel 70 är de ljusaste filmerna. Invändigt montage.
Kontor - Skyltfönster - Offentlig miljö - Privatbostad - Kulturfastighet

SOLARZONE SILVER XTRA

SafeCoats reflekterande film i Solar Silver-serien levererar höga värden för solskydd, ett starkt visuellt intryck, effektiv värmeavvisning och snabb återbetalning. Filmerna levererar den mest kostnadseffektiva och energisparande lösningen för uppgradering av avancerade kommersiella byggnadskomplex. Serien omfattar Solar Silver 20, Solar Silver 35 och Solar Silver 50. Utvändigt montage.
Kontor - Skyltfönster - Offentlig miljö

SOLARZONE TITAN XTRA

SafeCoats reflekterande utvändiga filmer i Titan-serien är en av de mest energieffektiva lösningarna för låg inomhustemperaturen sommartid och maximerad energibesparing. Filmerna är extra energieffektiva i kombination med 2- eller 3-glas isoler samt Low-E-glas. Ett utmärkt val för fastigheter där invändig installation är problematisk eller otillåten. Utvändigt montage.
Kontor - Skyltfönster - Offentlig miljö - Privatbostad - Kulturfastighet