Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats (för att anpassa innehåll, analysera webbtrafik samt tillhandahålla funktioner för sociala medier och annonser). Du godkänner användningen av cookies genom att surfa vidare på webbplatsen. Mer information om vår integritetspolicy hittar du här>>

Räcken

Kombinationen transparens och säkerhet gör Hammerglass till ett attraktivt alternativ för räckeslösningar i terrasser, balkonger och trappor. Byte av gamla balkongfronter i plåt, kompakta träkonstruktioner och rangliga räcken mot Hammerglass innebär ett rejält ansiktslyft även för äldre fastigheter. Hammerglass-skivorna levereras i klart eller opalt utförande och kan beställas i olika färger vid större projekt. Hammerglass erbjuder splitter- och klätterfria lågviktlösningar som uppfyller barnsäkerhetskravet om inga öppningar större än 100 mm.

Attraktiva räckeslösningar med hög säkerhet

TERRASSRÄCKE

Vind- och fallskydd för montage kring terrasser och uteplatser. Välj mellan klara Hammerglass-skivor och fri sikt mot omgivningen eller opalt utförande för ökat insynsskydd.

BALKONGRÄCKE

För nyinstallation eller utbyte av balkongfronter i befintlig räckeskonstruktion. En modern och splitterfri lågviktslösning som även lyfter äldre byggnader. Hammerglass-skivorna kan beställas i olika färger vid större projekt.

TRAPPRÄCKE

Räckeslösningar för trappor och avsatser som passar lika bra i offentliga miljöer som i villan. Hammerglass-skivorna kan utformas med rundade hörn och fasade kanter för att eliminera risken för skärskador.

Montage och garantier

Hammerglass-skivorna monteras i befintlig räckeskonstruktion, Hammerglass stolpsystem eller projektanpassade infästningslösningar.