Räcken

Kombinationen transparens och säkerhet gör Hammerglass till ett attraktivt alternativ för räckeslösningar i terrasser, balkonger och trappor. Byte av gamla balkongfronter i plåt, kompakta träkonstruktioner och rangliga räcken mot Hammerglass innebär ett rejält ansiktslyft även för äldre fastigheter. Hammerglass-skivorna levereras i klart eller opalt utförande och kan beställas i olika färger vid större projekt. Hammerglass erbjuder splitter- och klätterfria lågviktlösningar som uppfyller barnsäkerhetskravet om inga öppningar större än 100 mm.

Attraktiva räckeslösningar med hög säkerhet

TERRASSRÄCKE

Vind- och fallskydd för montage kring terrasser och uteplatser. Välj mellan klara Hammerglass-skivor och fri sikt mot omgivningen eller opalt utförande för ökat insynsskydd.

BALKONGRÄCKE

För nyinstallation eller utbyte av balkongfronter i befintlig räckeskonstruktion. En modern och splitterfri lågviktslösning som även lyfter äldre byggnader. Hammerglass-skivorna kan beställas i olika färger vid större projekt.

TRAPPRÄCKE

Räckeslösningar för trappor och avsatser som passar lika bra i offentliga miljöer som i villan. Hammerglass-skivorna kan utformas med rundade hörn och fasade kanter för att eliminera risken för skärskador.

Montage och garantier

Hammerglass-skivorna monteras i befintlig räckeskonstruktion, Hammerglass stolpsystem eller projektanpassade infästningslösningar.