Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats (för att anpassa innehåll, analysera webbtrafik samt tillhandahålla funktioner för sociala medier och annonser). Du godkänner användningen av cookies genom att surfa vidare på webbplatsen. Mer information om vår integritetspolicy hittar du här>>

Hammerglass Automotive

Hammerglass AUTOMOTIVE erbjuder ett omfattande program av okrossbara rutor för alla typer av entreprenadmaskiner, med fokus på säkrare förarmiljö. Grävare, hjullastare, skogsmaskiner, traktorer, truckar och kranar används ofta i tuffa miljöer där risk finns att glasen i hytterna splittras. Om rutan krossas under arbetets gång kan föraren skadas av glas eller inflygande föremål. Våra lösningar bidrar till ökat personskydd och minskad risk för oplanerade driftstopp med onödiga stilleståndskostnader som följd. Hammerglass kan fås som ersättningsrutor till de flesta vanligt förekommande maskiner, med tjocklek anpassade efter rutstorlek och skyddsbehov.
Hammerglass är en slitstark och nötningstålig polykarbonatskiva, 300 ggr starkare än glas - och i det närmaste okrossbar. Hammerglass-rutorna är belagda med en tunn hinna av kiseloxid som skyddar mot repor och slitage. Ytbehandlingen ger även ett UV-skydd på 99,96% vilket förhindrar att Hammerglass-rutorna bleks eller grumlas med tiden. Med sina samlade egenskaper är Hammerglass det självklara valet för ersättningsrutor i alla typer av entreprenadmaskiner.

Hammerglass AB är certifierat enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt tillämpar PPAP i alla processer. Vår konstruktionsavdelning har spetskompetens som gärna ställs till förfogande för OEM.